Hirdetés

uzletberendezes.lap.hu / Hűtőpultok

Hűtőpultok

üzletberendezés

Komplett bárpultok, hűtőpultok, fagylaltpultok

A Hűtőmester.hu blog azért jött létre, hogy a kereskedelmi és ipari hűtőberendezések felhasználói tisztább, világosabb leírást és értelmezést kapjanak a berendezések megfelelő kiválasztásához, üzemeltetéséhez.

üzletberendezés

üzletberendezés

Hűtő-, klíma-, páramentesítő-, hőszivattyús berendezés-, autóklíma-, raktérhűtős járművek szerelését, javítását és karbantartását vállaljuk.

Ipari, kereskedelmi hűtők, Nagykonyhai-vendéglátóipari gépek, berendezések webáruháza

Minőségi import kereskedelmi hűtők forgalmazása a legjobb áron

üzletberendezés

Nagy szakmai múlttal, és tapasztalattal rendelkező vállalkozás

A professzionális konyhatechnika kialakítása.

Mozgó árusító autók kialakítása. Haszongépjárművek átalakítása, szigetelése, hűtőberendezések beszerelése. Jármű átalakítások: térelválasztás, ajtó átalakítás, két hőmérsékletű kamra kialakítása. Mozgó üzlet, mozgó ABC. Élelmiszer szállító autók kialakítása a hatósági elvárások figyelembe vételével.

17 éve foglalkozunk lakások, családi házak, intézmények, irodák klímatizálásával, klímaberendezések forgalmazásával, hűtőpultok, élelmiszer üzletek berendezéseinek készítésével, javításával, forgalmazásával, hőmérséklet regiszterek, hűtéstechnikai felügyeleti rendszerek telepítésével valamint élelmiszer-feldolgozó üzemek hőszigetelési és teljes hűtéstechnikai szerelésével.

Cégünk ipari- és kereskedelmi hűtőberendezések forgalmazásával foglalkozik. Elsődleges importőrök vagyunk, így a legkedvezőbb árakat biztosítjuk. Áraink honlapunkon nyílvánosak, projekttervre ill. nagyobb tételű rendelés esetén egyedi árkedvezményt biztosítunk. A legtöbb termék árjegyzéke honlapunkról elérhető. A speciális vagy összetettebb berendezésekről egyeztetés után árajánlatot küldünk.

Hirdetés
Meghatározás:

Az oldal az üzletberendezéseket foglalja össze. Bemutatja az üzletek elengedhetetlen kellékeit és minden gyebet, amire egy üzletben szükség lehet.

Az oldal az üzletberendezéseket foglalja össze. Bemutatja az üzletek elengedhetetlen kellékeit és minden gyebet, amire egy üzletben szükség lehet.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Hűtőpultok
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés