Hirdetés

uzletberendezes.lap.hu / Hűtőpultok - Üzletberendezés

Hűtőpultok - Üzletberendezés

üzletberendezés

Komplett bárpultok, hűtőpultok, fagylaltpultok

A Hűtőmester.hu blog azért jött létre, hogy a kereskedelmi és ipari hűtőberendezések felhasználói tisztább, világosabb leírást és értelmezést kapjanak a berendezések megfelelő kiválasztásához, üzemeltetéséhez.

üzletberendezés

üzletberendezés

Hűtő-, klíma-, páramentesítő-, hőszivattyús berendezés-, autóklíma-, raktérhűtős járművek szerelését, javítását és karbantartását vállaljuk.

Ipari, kereskedelmi hűtők, Nagykonyhai-vendéglátóipari gépek, berendezések webáruháza

Minőségi import kereskedelmi hűtők forgalmazása a legjobb áron

üzletberendezés

Tervezéstől a kivitelezésig!

Nagy szakmai múlttal, és tapasztalattal rendelkező vállalkozás

A professzionális konyhatechnika kialakítása.

Mozgó árusító autók kialakítása. Haszongépjárművek átalakítása, szigetelése, hűtőberendezések beszerelése. Jármű átalakítások: térelválasztás, ajtó átalakítás, két hőmérsékletű kamra kialakítása. Mozgó üzlet, mozgó ABC. Élelmiszer szállító autók kialakítása a hatósági elvárások figyelembe vételével.

17 éve foglalkozunk lakások, családi házak, intézmények, irodák klímatizálásával, klímaberendezések forgalmazásával, hűtőpultok, élelmiszer üzletek berendezéseinek készítésével, javításával, forgalmazásával, hőmérséklet regiszterek, hűtéstechnikai felügyeleti rendszerek telepítésével valamint élelmiszer-feldolgozó üzemek hőszigetelési és teljes hűtéstechnikai szerelésével.

Cégünk ipari- és kereskedelmi hűtőberendezések forgalmazásával foglalkozik. Elsődleges importőrök vagyunk, így a legkedvezőbb árakat biztosítjuk. Áraink honlapunkon nyílvánosak, projekttervre ill. nagyobb tételű rendelés esetén egyedi árkedvezményt biztosítunk. A legtöbb termék árjegyzéke honlapunkról elérhető. A speciális vagy összetettebb berendezésekről egyeztetés után árajánlatot küldünk.

Hirdetés
Meghatározás:

Az oldal az üzletberendezéseket foglalja össze. Bemutatja az üzletek elengedhetetlen kellékeit és minden gyebet, amire egy üzletben szükség lehet.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Hűtőpultok - Üzletberendezés
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés